Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Caminada "Obrim Somriures"

E.g., 25/04/2018
E.g., 25/04/2018
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

11/06/2017 (09:00 h)
Caminada Obrim Somriures
Obrim somriures

La tercera de les caminades Rutes Reus, impulsada per la regidoria d’Esports i organitzada per la societat municipal Reus Esport i Lleure i Tretzesports, tindrà finalitat solidaria a benefici de la Fundació Bara, i comptarà amb col·laboració extraordinària del Reus Deportiu.

El recorregut d’aquesta caminada serà per la zona est de la ciutat, i transcorrerà, pràcticament en la seva totalitat, per camins i rieres de baixa dificultat. Hi haurà dos itineraris: el recorregut curt serà de 6,1km i el llarg de 11,6 km. Els recorreguts comptaran amb el suport logístic de la secció excursionista de l’entitat roig i negra. La caminada sortirà de la Plaça Anton Borell (Parc Sant Jordi) en direcció el camí de la Selva, arribant fins el camí del Mas de Caselles i tornant per la riera de l’Albeurada. El recorregut curt retallaria pel camí del Burgar i camí de Valls.

El Reus Deportiu ha programat un seguit d’activitats esportives, lúdiques i d‘animació que els caminadors podran gaudir a la tornada. Entre altres, body combat, tonificació i zumba adreçades a tots els públics i que es desenvoluparan a la mateixa plaça Anton Borrell. 

Inscripcions

Les inscripcions ja es poden formalitzar mitjançant l’enllaç de les Rutes Reus de les webs www.reusesport.cat o a http://rutesreus.wixsite.com/rutesreus/inscriu-te

Les inscripcions són gratuïtes i les aportacions voluntàries a la Fundació Bara es podran fer directament a la sortida o arribada de la caminada.

Preu: 
Gratuït
Caminada Obrim Somriures
Obrim somriures
Plaça Anton Borrell
Plaça Anton Borrell
foto localització

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.