Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Concert per al record

Concert per al record

Tercera edició del Concert per al record, amb la participació enguany de l’Orfeó Reusenc. És un acte d’homenatge i record de les persones que hi reposen en la intimitat d’aquest espai, una iniciativa que també s’organitza en altres cementiris de ciutats catalanes i també d’arreu d’Europa, en especial en el marc de la celebració de Setmana Europea dels Cementiris, que impulsa l'Associació de Cementiris Significatius d'Europa.

L'acte serà conduït per Josep Baiges i Helena Tarragó i es farà al bosquet de pins que hi ha al voltant del Centre d’Interpretació del Cementiri (espai on antigament s’ubicava el Mausoleu del General Prim) i tindrà una capacitat per a 500 persones.

A diferència de les passades edicions, per poder accedir a l’acte, enguany caldrà tramitar la corresponent invitació a través del web dels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp (www.sfreus.cat). A partir de les 12 hores del dia 6 de juliol es podrà gestionar l’entrada que caldrà presentar el dia del concert, per poder accedir al recinte. En el moment de realitzar aquest tràmit, només es podran reservar fins a quatre invitacions per persona.

L’aforament es limitat, sense numerar i el concert és gratuït.

PREU

GratuïtON

Cementiri
Avinguda de la Pau, 206, 43203

Com arribar-hi


QUAN

el 12/07/2018
a les 20:30h


MÉS INFORMACIÓ

https://www.sfreus.cat/

LOCALITZACIÓ

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.