Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Concert Rodrigo Leão

Concert Rodrigo Leão

Instrumental - o ensaio

Concert Rodrigo Leão

Instrumental  - o ensaio

Per a la celebració dels 25 anys de la seva carrera, Rodrigo Leão proposa un nou concert: Instrumental – O Ensaio, amb un fort component de projeccions de vídeo i centrat en composicions instrumentals dels seu estil

Al costat de material instrumental ja conegut, Leão presentarà de primera mà algunes de les noves composicions en què ha treballat, en versions íntegrament instrumentals.

Aquest concert serà simultàniament una presentació, un rodatge i una prova de peces que formaran part d’un nou disc d’originals.

Rodrigo Leão (Lisboa, 1964) és una de les figures més destacades de la música portuguesa contemporània i ha publicat fins a una vintena d’àlbums des que va iniciar la seva carrera en solitari. 

A més de la fundació de Madredeus, en la seva carrera figura també la creació del grupo Sétima Legiao, i col·laboracions amb artistes internacionals de renom, com Ludovico Einaudi, Ryuichi Sakamoto, Beath Gibbons (Portishead) Neil Hannon (The Divine Domedy) o Stuart A. Staples (Tindersticks).

El concert està organitzat per Reusdigital.cat pel 10è aniversari del mitjà, i compta amb el patrocini de Reus Ciutat de la Música 2018 i Repsol.

Fitxa artística

Rodrigo Leão: Teclats, baix i veu
João Eleutério: Guitarra elèctrica i baix
Marcos Alves: Trombó, xilòfon i veu
Viviena Tupikova: Violí i teclats
Carlos Tony Gomes: Violoncel i veu

 Durada: 90 minuts aprox

   

PREU

30 - 20 - 10ON

Teatre Fortuny

Plaça de Prim, 4

Com arribar-hi


QUAN

el 15/12/2018

a les 21:00h

LOCALITZACIÓ

Teatre Fortuny

Teatre Fortuny

Plaça de Prim, 4,

Tel. 977 31 50 59

http://www.teatrefortuny.cat/

info@caer.cat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.