Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Dimarts de Carnaval

Dimarts de Carnaval

A partir de les 18.00 h, al Castell del Cambrer, cap de dol i vetlla del Rei Carnestoltes. Veniu a donar l’últim adéu i a consolar la Reina i les plorones que l’acompanyen.

A les 19.00 h, pels carrers de nucli antic, solemne professó, plenària i corporativa, de la Germandat dels Set Pecats Capitals. Acompanyament musical Staccato. A continuació, al Castell del Cambrer, acte de comiat i extremunció del monarca difunt. Organitza: Germandat dels Set Pecats Capitals. 

A les 20.00 h, des de la plaça del Castell, Rua Mortuòria amb les despulles del Rei Carnestoltes, les ploraneres, les amants i la vídua la Reina, les colles i, tancant la comitiva, el poble afligit. La rua sortirà del Castell del Cambrer, passarà per l’Àbsis de la Prioral, carrer de les Peixateries Velles, plaça de Sant Pere, carrer Major i finalitzarà a la plaça del Mercadal on, seguidament, tindrà lloc la CREMA DE SA MAJESTAT. 

En arribar a la plaça del Mercadal, fugaç robatori del Braç Incorrupte a càrrec del Ball de Diables i, seguidament, crema del Rei Carnestoltes. 

A les 21.00 h, a la plaça del Mercadal, pública lectura del testament i tot seguit es procedirà a retirar les cendres de Sa Majestat el Rei Carnestoltes LVIII. Organitza: Germandat dels Set Pecats Capitals.


ON

Plaça del Mercadal
Plaça del Mercadal 43201

Com arribar-hi


QUAN

el 13/02/2018
a les 18:00h

LOCALITZACIÓ

Plaça del Mercadal

Plaça del Mercadal

Plaça del Mercadal, 43201

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.