Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Dúo Fraseggio dins el cicle Música als Terrats

Dúo Fraseggio dins el cicle Música als Terrats

Concert al terrat del carrer del Vent, amb el Dúo Fraseggio, dins el cicle Música als Terrats, enguany amb el lema "El talent jove".

El Dúo Fraseggio està format per Francesco De Grazia (guitarra) i Sergio Monsalve (contratenor), tots dos candidats a màster en Interpretació de la Música Clàssica i Contemporània al Conservatori Superior de Música del Liceu. Els dos han estat guanyadors d'importants concursos en les seves respectives disciplines en els seus països d'origen, com el Concorso Internazionale de Musica AMA Calabria a Itàlia i el Concurs Nacional de Canto de Colòmbia. El propòsit principal del Dúo és la comunicació amb el públic, d'aquesta manera han explorat el repertori per a guitarra i veu en diferents idiomes i estils, com ara: el Lieder Alemany, la Chanson Française, la Canzonne Italiana, madrigals renacentistes, cançons contemporànies i cançons populars catalanes. La intenció és crear una proposta per a cada tipus de públic. Han rebut classes magistrals de grans artistes com Teresa Berganza i José Pablo Escobar. Han tingut l'oportunitat d'actuar en importants escenaris com: el Palau Reial de Pedralbes, el Museu Nacional d'Art de Catalunya i el Parlament de Catalunya.

 


ON

Escola d'Art i Disseny

c/ del Vent, 6 43201

Com arribar-hi


QUAN

el 13/06/2018

a les 21:00h

LOCALITZACIÓ

Escola d'Art i Disseny

Escola d'Art i Disseny

c/ del Vent, 6, 43201

Tel. 977 318 750
http://www.dipta.cat/eadr
sec.eadr@dipta.cat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.