Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Data Actual
Actes Programats

Love of Lesbian

Love of Lesbian

presenta M&M Miralls i Miratges

Love of Lesbian
presenta M&M Miralls i Miratges

L'aclamada banda de pop indie, Love of Lesbian, porta el seu darrer espectacle M&M Miralls i Miratges, una proposta inèdita en la seva trajectòria ja que està pensada només per a teatres i auditoris. El grup de Sant Vicenç dels Horts recupera una vintena de peces del seu repertori i les acompanya amb una posada en escena dirigida per Guillem Albà.

Els encarregats d'aquest espectacle visual són Guillem Albà i Blai Rodríguez, que han optat per una escenificació senzilla on faran servir diferents tècniques teatrals com són les ombres xineses, els titelles i petits trucs de màgia que serviran de fil argumental del concert.

El repertori de Miralls i Miratges se centra exclusivament en els temes més introspectius de la discografia. La música com un mirall de las pròpia realitat o la música com a creadora de miratges on refugiar-se. Historia de una hache que no quería ser muda. Música de ascensores, Limusinas o El Club de fans de John Boy seran algunes de les cançons que es podran escoltar en aquest concert.

FITXA ARTÍSTICA

Veu i guitarres: Santi Balmes
Veu, guitarres i sorollets: Julian Saldarriaga
Guitarres: Jordi Roig
Baix: Joan Ramon
Bateria: Oriol Bonet
Teclats: Dani Ferrer
Direcció escènica, actor i manipulador: Guillem Albà
Producció:, regidoria, actor i manipulador: Blai Rodríguez
Producció executiva: Love of Lesbian

 


PREU

38 - 30 - 26 euros


VENDA D'ENTRADES


ON

Teatre Fortuny

Plaça de Prim, 4

Com arribar-hi


QUAN

el 01/02/2019

a les 21:00h

LOCALITZACIÓ

Teatre Fortuny

Teatre Fortuny

Plaça de Prim, 4,

Tel. 977 31 50 59

http://www.teatrefortuny.cat/

info@caer.cat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.