Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Quan no sàpigues de què parlar, parla

Quan no sàpigues de què parlar, parla

Un sofà instal·lat a la plaça del Mercadal el divendres 5 d'octubre de 17 a 19.30 h facilitarà a qui ho vulgui parlar obertament amb una persona que passa o ha passat per un problema de salut mental per tal de combatre l'estigma. Es tracta d'una acció que s'emmarca en la campanya d'àmbit nacional «Quan no sàpigues de què parlar, parla», organitzada per Obertament -l'aliança catalana de lluita contra l'estigma-, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i l'Obra Social «la Caixa», amb l'objectiu de reflexionar i canviar els hàbits en relació a la salut mental. A Reus, la campanya compta també amb el suport del Grup Pere Mata, l'Associació de Familiars de Malalts Mentals Dr. Francesc Tosquelles i la Regidoria de Benestar Social, que formen part de la Taula de Salut Mental del Camp de Tarragona.

Es tracta d'una iniciativa que consisteix en dues línies d'acció: promoure a través dels mitjans de comunicació un major coneixement sobre la salut mental i la instal·lació d'una mostra itinerant, que arriba a Reus entorn del Dia Mundial de la Salut Mental. Una commemoració que se celebra a tot el món el 10 d'octubre.


ON

Plaça del Mercadal

Plaça del Mercadal 43201

Com arribar-hi


QUAN

el 05/10/2018

a les 17:00h


MÉS INFORMACIÓ

https://obertament.org

LOCALITZACIÓ

Plaça del Mercadal

Plaça del Mercadal

Plaça del Mercadal, 43201

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.