Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
Data Actual
Actes Programats

Somriure a l'adversitat

Somriure a l'adversitat

3a Jornada de Salut i Emocions

Amb l’objectiu de divulgar els principals aspectes de la salut emocional, la Regidoria de Salut organitza la jornada Salut i Emocions, que aplegarà persones expertes en aquest camp:

La Dra. Jaci Molins és impulsora a Catalunya del Coaching en la pràctica sanitària, ella aposta per una actitud de canvi per a dur a terme conductes saludables impulsades des de la motivació i l’energia. Amb la Maria Navarrete ens entrenarem per regular les nostres emocions i tenir millor percepció del nostre propi benestar. El Pablo Muñoz ens explicara a través de l’experiència del centre educatiu on treballa, l'efecte sobre la salut (i el cervell) del Mindfulness, i com el podem aplicar de forma pràctica.  I acabarem amb el Ramon Hermosín que ens convidarà a participar en un espai d’humor i alegria , emocions tan necessàries per activar-nos i afavorir la nostra salut.

La jornada combina una part teòrica i talles pràctics que ens han de dur a explorar la felicitat, la motivació i l’energia com a eines per desenvolupar actituds de canvi.

 

PREU

Gratuit. Cal inscripció


VENDA D'ENTRADES


ON

Sala Santa Llúcia

Raval de Robuster, 34

Com arribar-hi


QUAN

el 11/11/2019

a les 09:00h


MÉS INFORMACIÓ

Més informació

LOCALITZACIÓ

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.