Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Trapezi 2019 · "Impulse"

Trapezi 2019 ·

Impulse, Escola Carampa (Madrid). 35‘

Des de dins, des de fora, en tu, en els altres, agradable, rebuig, subtil, enorme, energia, gest, què? Ara!

En un món cada vegada més obsessionat amb l'ordre i allò mecànic, cinc artistes s'ofereixen com a víctimes a aquestes forces il·lògiques que ens envolten i ens habiten, en un treball circense impulsat pels polsos dels nostres impulsos.

 

Fitxa artística

Intèrprets: alumnes de l'Escola de Circ Carampa: Lucia del Olmo (artista de trapezi), Inés Fraile (artista de bola d’equilibri i bàscula), Juan de las Casas (artista de bàscula i acrobàcia), Guillermo Tricas (artista de bàscula i acrobàcia) i Ismael Pérez (artista de bàscula i acrobàcia)

Direcció: pròpia

Assessorament en la posada en escena: Javier Jiménez

Tècniques circenses a l’espectacle: bàscula, trapezi fixe i bola de equilibri

PREU

Gratuït, amb capacitat limitada


VENDA D'ENTRADES


ON

La Palma

Carrer ample, 75

Com arribar-hi


QUAN

el 11/05/2019

a les 12:00h

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.