Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Trapezi 2019 · "Nu"

Trapezi 2019 ·

Nu, Ateneu Popular 9 Barris-Animal Religion (Catalunya). 55’, tots els públics

Nu és un espectacle de circ contemporani amb cinc artistes en escena que conviuen amb diferents llenguatges escènics per descobrir-se en un espai híbrid. Nu és la proposta que Quim Girón, i l'equip que l'acompanya, ha creat en base a l'encàrrec de l'Ateneu Popular 9 Barris per fer un espectacle per a tots els públics en una nova edició del Circ d'Hivern.

Nu parla amb senzillesa i transparència de les relacions humanes i de com aquestes interactuen amb els objectes. El contacte dels cossos amb aquests objectes crearà situacions absurdes plenes de màgia, poesia i un humor ple de tendresa.

Els artistes es relacionen amb diferents disciplines de circ sense que l’exercici sigui més que el significant; acrobàcies, verticals, suspensió capil·lar i perxa aèria es desenvolupen en escena per usar-les de diferents formes. Nu aprofundeix fins al fons en la tècnica per trobar noves maneres per fer-la servir i que no sigui la tècnica la que defineixi l’espectacle.

 

Fitxa artística

Direcció artística: Quim Girón

Artistes: Quim Girón, Xavi Sánchez, Anna Aro, Ingrid Esperanza i Wanja Kahlert (en substitució de Joan Català)

Música i espai sonor: Joan Cot

Espai escènic: Mercè Lucchetti

Vestuari: Adriana Parra

Disseny d’il·luminació: Joana Serra

Dramatúrgia i ajudant de direcció: Carlota Grau

Mirada externa: Jordi Fondevila

Tècnic de rigging: Marco Ruggero

Una producció de l’Ateneu Popular 9 Barris. Amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Institut de Cultura de Barcelona i l’Instituto Nacional de Artes Escénicas y la Música.

PREU

10 € / 8 €


VENDA D'ENTRADES


ON

Teatre Bartrina

Plaça del Teatre, 1

Com arribar-hi


QUAN

el 10/05/2019

a les 22:00h

LOCALITZACIÓ

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.