Convocatòries de Premsa

Cerca convocatòries de premsa

E.g., 25/04/2018
E.g., 25/04/2018
Dijous, 26/04/2018
Hora:
12:30
Lloc:
Tanatori municipal de Reus
Adreça:
Plaça de Pau Picasso, 1.
Motiu:

Visita d’inauguració de les obres de reforma de la plaça Pau Picasso i de les obres complementàries d’enjardinament.

Assistents:
Carles Pellicer, alcalde de Reus; i Joaquim Enrech, regidor responsable de la divisió de Serveis Funeraris de Reus Serveis Municipals.
Dimecres, 25/04/2018
Hora:
11:00
Lloc:
Pavelló Olímpic Municipal
Adreça:
Carrer de Mallorca, 1
Motiu:

Presentació de la Final de la Lliga Nacional Catalana ACB 2017, que enfrontarà el FC Barcelona Lassa i el MoraBanc Andorra el dia 1 de maig, i presentació del Torneig Germà Ramon Bosch de Minibàsquet (XII Hores la Salle Reus), que es disputarà del 28 d’abril a l’1 de maig.

Assistents:
Jordi Cervera, regidor d’Esports; Joan Cortina, president de la representació territorial de la Federació Catalana de Basquetbol i vicepresident de la Federació Catalana de Basquetbol; Gorka Aixàs, president del BC Andorra; Ferran Butxaca, representant del FC Barcelona; Ezequiel Barcena, coordinador direcció tècnica CB Ploms Salle Reus masculí i Bernat Bauza Kreuzberger, coordinador direcció tècnica CB Ploms Salle Reus femení.
Dimarts, 24/04/2018
Hora:
11:00
Lloc:
Jardins Agència de Promoció de Ciutat
Adreça:
Carrer de Sant Joan, 34
Motiu:

Presentació de la 6ª Festa de la Primavera, campanya comercial

Assistents:
Montserrat Caelles, regidora de Projecció de Ciutat i Gemma Molner, presidenta del Tomb de Reus.
Divendres, 20/04/2018
Hora:
11:00
Lloc:
Arxiu de Reus
Adreça:
Carrer de Sant Antoni M. Claret, 3
Motiu:

Presentació de la digitalització del “Llibre de Juhí de prohòmens”, que recull els judicis i sentències dictats a Reus entre els anys 1610 i 1717.

Assistents:
Joaquim Enrech, regidor d’Hisenda i Recursos Generals; Elisenda Cristià, arxivera municipal i Sabí Peris, arxiver comarcal.
Dijous, 19/04/2018
Hora:
10:00
Lloc:
Delegació del Govern de la Generalitat a Tarragona
Adreça:
Carrer de Sant Francesc, 3. Tarragona.
Motiu:

Signatura i presentació del Pacte per les infraestructures al Camp de Tarragona.

Assistents:
Carles Pellicer, alcalde de Reus; Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona; Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils; Pere Granados, alcalde de Salou; Josep Poblet, alcalde de Vila-seca, i Ricard Font, secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat.
Dimecres, 18/04/2018
Hora:
10:30
Lloc:
Pavelló Olímpic Municipal
Adreça:
Cr. de Mallorca, 1
Motiu:

Atenció als mitjans de comunicació dels membres del comitè avaluador de les candidatures a Ciutat Europea de l’Esport 2019, després de la visita de 3 dies realitzada a Reus.

Assistents:
Jordi Cervera, regidor d’Esports i els membres del comitè avaluador de Ciutat Europea de l’Esport 2019.
Dimarts, 17/04/2018
Hora:
11:30
Lloc:
Ajuntament de Reus. Sala de Premsa
Adreça:
Plaça del Mercadal, 1.
Motiu:

Presentació de la trobada d’escoles de dansa que té lloc aquest dimarts 17 d’abril a Reus; i del muntatge sobre el refugiats que un centenar d’alumnes dels centres portarà a l’escenari del Teatre Bartrina el mateix dimarts a les 17:30h. L’entrada a l’espectacle és oberta als mitjans gràfics.

Assistents:
M. Dolors Sardà, regidora d’Ensenyament i Política Lingüística; Teresa Aguadé, directora de l’Escola de Dansa del Centre de Lectura; i Montse Gurí, directora de l’Institut d’Estudis Artístics Oriol Martorell.
Dijous, 12/04/2018
Hora:
12:00
Lloc:
Museu de Reus plaça de la Llibertat
Adreça:
Plaça de la Llibertat, 13
Motiu:

Presentació de la restauració d’una marededéu adormida tardogòtica del Museu de Reus

Assistents:
Carles Pellicer, alcalde; Montserrat Caelles, regidora de Cultura; Marc Ferran, director del Museu de Reus i Anna Miralles, restauradora del Museu de Reus.
Dijous, 12/04/2018
Hora:
10:00
Lloc:
Carrer de Sant Lluís
Adreça:
Carrer de Sant Lluís, 64 (confluència amb cr. de Sant Pancraç i placeta d’Yzaguirre)
Motiu:

Presentació de diferents programes de foment de la cultura per a joves: “Llambordes 2018”, Cicle de petits concerts a l’estiu i cicle “Bucs al carrer”.
(La conferència de premsa es realitza a un dels indrets on hi ha un mural realitzat dins el programa “Llambordes 2017”).

Assistents:
Montserrat Flores, regidora de Participació, Ciutadania i Transparència
Dimecres, 11/04/2018
Hora:
10:00
Lloc:
Restaurant la Boella.
Adreça:
Autovia T-11, Sortida 12, La Canonja
Motiu:

Signatura de l'Acord bilateral per a l'impuls ferroviari.

Assistents:
Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona; Carles Pellicer, alcalde de Reus; Josep Maria Milà, conseller de Territori, Mobilitat i Patrimoni Municipal de l'Ajuntament de Tarragona; i Marc Arza, regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Reus.

Pàgines

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.