Presentació

Montserrat Caelles

Teatre, festivals, biblioteques, festes tradicionals, exposicions, concerts, cinema... L’oferta cultural de Reus és àmplia i des de fa molts anys referent al territori i al país per la seva qualitat i la seva ambició. Arrelada a la producció i a la creació locals, la cultura és un exponent destacadíssim del caràcter reusenc, que té com a grans valors la creativitat, la innovació i la voluntat d’actualitzar els trets d’una identitat col·lectiva construïda generació rere generació.

Des  de la Regidoria de Cultura treballem per consolidar i dinamitzar tota aquesta activitat, de manera que assoleixi la màxima projecció ciutadana i arribi a tots els públics.

La col·laboració i la complicitat amb les entitats i associacions és fonamental per assolir aquests objectius i perquè la cultura esdevingui una de les nostres millors targetes de presentació. En aquest sentit, més enllà de la programació cultural que s’organitza al llarg de l’any, Reus afronta amb il·lusió la data del 2017, en què tindrà l’honor de ser Capital de la Cultura Catalana. Serà aquesta, sense dubte, una avinentesa immillorable per mostrar tota la nostra potència cultural.

Montserrat Caelles Bertran

Regidora de Cultura
mcaelles@reus.cat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.