Xavier Angelergues Abellà

Xavier Angelergues

xangelergues@reus.cat

Nascut a Sants el 1977. Casat amb una reusenca, és pare de dos fills i una filla. Va començar la llicenciatura de Filologia catalana però les seves inquietuds professionals giraven més cap al sector comercial. Des del 2003, exerceix com a visitador mèdic per una multinacional alemanya.

La seva militància a l'Esquerra Independentista es remunta a quan amb un bon amic va entrar al Casal Independentista de Sants amb 14 anys. Més tard va participar a la Plataforma per la Unitat d'Acció (PUA). Milita des de la seva creació a la Candidatura d'Unitat Popular de Reus (CUP Reus) i va formar part de l'anterior Secretariat Nacional de la CUP, on es va encarregar de la Secretaria d'Economia.

En el mandat 2011-2015 ha estat conseller de les empreses municipals reusenques AMERSAM i Reus Transport Públic en representació de la CUP de Reus.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.