VISITA DINAMITZADA EXPOSICIÓ “COSES DE REUS. UN VIATGE DE LA VILA A LA CIUTAT”

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
A qui s'adreça: 

Primària 8-12, Secundària, Adults i Famílies

Primària
Secundària
Persones Adultes
Famílies
Objectius: 

Farem un interessant viatge al passat per descobrir l’evolució de la nostra ciutat de Reus i saber com era la vida quotidiana dels nostres avantpassats. Recordarem aquells edificis i objectes que han caigut en l’oblit i coneixerem el passat que tenim present en els carrers de la nostra ciutat.

Descripció: 

Agafarem la maleta i ens endinsarem en un engrescant viatge al passat de la ciutat de Reus que va esdevenir motor i centre d’un extens territori. Farem un recorregut per descobrir com era la nostra vila i la vida quotidiana dels nostres avantpassats: muralles, abastament d’aigua, oficis, edificis singulars, fàbriques, sanitat... Fent referència a edificis significatius i a d’altres que han desaparegut. Tindrem l’oportunitat de veure una gran quantitat d’objectes del fons del Museu de Reus i, qui sap, potser fins i tot podrem donar-los vida!

El passat i present de la nostra ciutat vistos des de moltes disciplines diferents: geografia, història, art, medicina, tecnologia, economia, l’urbanisme,  la ciència, la literatura...

Competències presents:

-    Competència en el coneixement i interacció amb el món físic.

-    Competència social i ciutadana.

Competències específiques:

-    Dimensió món actual (Àmbit medi) Competència 2.Interpretar el present a partir de l’anàlisi dels canvis i continuïtats al llarg del temps, per comprendre la societat en què vivim.

-    Dimensió percepció, comprensió i valoració (Àmbit artístic) Competència 1. Mostrar hàbits de percepció conscient de la realitat visual i sonora de l’entorn natural i cultural.

Requisits: 

Grup-classe. Màxim 30 alumnes per grup.

Calendari: 
Curs escolar, fins al maig de 2019
Horari: 

De dimarts a divendres de 10 a 14 h. Durada de l’activitat: 1 hora 

Preu: 
4 € per participant (80 € grups inferiors a 20 participants).
Altres: 

Aquesta activitat forma part del programa TERRITORI VIU de CÒDOL educació i compta amb el suport dels Museus de Reus.

Organització: Museus de Reus i CÒDOL educació  www.codoleducacio.com

Més informació: www.codoleducacio.com i http://www.museudereus.cat/blog/coses-de-reus

Persona de contacte: Mar Morelló

Adreça: C/ Ample 6, 2n, 43202 Reus

Telèfon:  977 327 362                                    

Inscripció: www.codoleducacio.com, codol@codoleducacio.com

http://codoleducacio.com/codoleducacio/activitats_i_tallers.html                  

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.