El XVI Congrés d'Arxivística de Catalunya se celebrà a Reus el proper mes de maig.

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 25/06/2018
E.g., 25/06/2018
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

XVI Congrés d'Arxivística de Catalunya. Reus 2017
Dimarts 31 Gener, 2017

Del 4 al 6 de maig Reus acollirà entre 350 i 400 professionals relacionats amb el món de l'arxivística. La majoria, vinguts de casa nostra però també hi assistiran primeres autoritats a nivell mundial.

L'esdeveniment tindrà lloc a les instal·lacions de La Fira de Reus on es desenvoluparan diferents conferències relacionades amb el tema central del Congrés : La gestió documental: el futur (és) ara!. Es tractaran doncs, totes fases de la gestió de documents de manera innovadora, revisant molts dels seus punts fins ara acceptats com a bàsics, i mirant d'adoptar una dimensió potent per afrontar els reptes socials i empresarials que el present i el futur ens deparen.

Properament s'obriran les inscripcions i podreu consultar el programa detallat a la web www.arxivers.cat.

Aquest acte s'emmarca dins de la celebració de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017.

 

 

XVI Congrés d'Arxivística de Catalunya. Reus 2017

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.