Integrants del programa "Pas a Pas" han visitat l'Arxiu de Reus

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 22/06/2018
E.g., 22/06/2018
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres 09 Novembre, 2016

Una quinzena de persones, integrants del programa "Pas a pas", han vingut a conèixer l'Arxiu de Reus.

El programa "Pas a pas", impulsat conjuntament per la Regidoria de l'esport i els centres d'atenció primària de la ciutat (ICS), intenta incentivar un estil de vida més actiu mitjançant caminades que permeten redescobrir la ciutat, Reus, alhora que pretén millorar l’estat físic, la salut i la qualitat de vida dels seus participants.

Aquest grups de persones, inquietes també per conèixer la seva ciutat, van demanar fer una visita a l'Arxiu. Després de l'explicació inicial van poder accedir als dipòsits on s'hi custodia i conserva la documentació.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.