Un altre grup d'alumnes de l'escola Alberich i Casas ha vingut a visitar l'Arxiu de Reus

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 22/06/2018
E.g., 22/06/2018
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Explicació inicial del què fem a l'Arxiu de Reus
La difusió: una de les finalitats de l'Arxiu
Els armaris compactes
La sala de suports especials
Divendres 04 Novembre, 2016

Un grup de 25 alumnes de 3r de pirmària - la classe dels Trabucaires -, ha vingut a conèixer l'Arxiu de la seva ciutat. Els nens i nenes han mostrat un gran interès per saber què s'hi fa en un Arxiu. Els pergamins, els plànols, els padrons, els llibres d'actes municipals, etc...han estat objecte d'una gran quantitat de preguntes... La sala de suports especials també ha estat obejcte de la seva atenció: disquets, microfilms, cassettes..."això també són documents?" - preguntaven....

Després de fer la visita han marxat amb una idea diferent de la que tenien quan han entrat... "Un arxiu és més del que jo em pensava" - ha dit un dels alumnes.

Explicació inicial del què fem a l'Arxiu de Reus
La difusió: una de les finalitats de l'Arxiu
Els armaris compactes
La sala de suports especials

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.