Ple extraordinari 26/07/2013

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 25/04/2024
E.g., 25/04/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres 26 Juliol, 2013

Senyor/senyora,

Us convoco a la sessió extraordinària del Ple, el dia 26 de juliol de 2013, que tindrà lloc a les 10:30 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l’acta de la sessió de data 10.05.13.

MOCIONS DE L'ALCALDIA

2. Alcaldia. Autorització a distintes empreses i entitats del Grup SALUT per adquirir i/o vendre participacions i accions d'altres entitats i per a renunciar al seu dret d'adquisició preferent

3. Alcaldia. Autorització a l'entitat GINSA AIE per a modificar els seus estatuts socials.

4. Alcaldia. Renúncia de l’Ajuntament de Reus a ser patró de la Fundació Catalana Privada “Josep Coll Sincalbarez i Joaquina Urgellés Samora”

COMISSIÓ D’HONORS I DISTINCIONS

5. Concessió de la Menció Honorífica Municipal a l’Escola Montsant de Reus.

6. Concessió de la Menció Honorífica Municipal al Grup d’Aficionats als Vehicles d’Època de Reus.

7. Concessió de la Menció Honorífica Municipal a la Facultat d’Economia i Empresa de la URV.

COMISSIÓ DE SERVEIS GENERALS

8. Intervenció. Aprovació del compte general de l'exercici 2012 i els seus annexes.

9. Intervenció. Donar compte de l'informe trimestral de la intervenció general sobre el Pla d'Ajust previst al RDL 4/2012, segon trimestre de 2013.

10. Intervenció, Donar compte de la certificació de l'Interventor General de data 18 de juliol de 2013 relativa al deute anterior a 31/05/2013, d'acord amb el previst al RDL 8/2013.

11. Gestió econòmica i pressupostària. Expedient de modificació del pressupost.

COMISSIÓ SERVEIS A LA PERSONA

12. Coordinació i Organització. Denominació de nous vials municipals.

Reus, 23 juliol de 2013

L’Alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.