Ple ordinari 08/03/2013

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 28/03/2024
E.g., 28/03/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres 08 Març, 2013

Senyor/senyora,

Us convoco a la sessió ordinària del Ple, el dia 8 de març de 2013, que tindrà lloc a les 10 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació actes sessions anteriors.

2. Informació de l’Alcaldia.

MOCIONS DE L’ALCALDIA

3. Moció de l’Alcaldia. Ratificació del decret de l’Alcaldia acordant comparèixer a les diligències prèvies 3121/2012 obertes al Jutjat d’Instrucció núm. 3 de Reus. Nomenar lletrat i procurador.

4. Moció de l’Alcaldia. Donar compte al Ple del cessament d’una assessora de programes especials en funcions de confiança i assessorament a l’Alcaldia.

5. Moció de l’Alcaldia, d’adhesió al Manifest de l’Institut Català de les Dones amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora.

COMISSIÓ D’HONORS I DISTINCIONS

6. Alcaldia. Concessió de la Menció Honorífica Municipal al Grup Show de Patinatge Artístic del Reus Deportiu.

7. Alcaldia. Concessió de la Menció Honorífica Municipal a la Cobla Reus Jove.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

8. Intervenció. Donant compte al Ple Municipal de la Liquidació del Pressupost de l'Ajuntament i dels Organismes Autònoms corresponent a l'exercici 2012.

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME

9. Gestió Urbanística. Aprovació del Text refós de la Modificació puntual de la Revisió del Pla general d'ordenació urbana de Reus per al canvi de classificació de sòl a l'àmbit anomenat Polígon Nirsa.

10. Gestió Ambiental. Causar baixa a la Secció "Red española de ciudades por el clima" de la Federació Espanyola de Municipis i províncies.

SERVEIS A LA PERSONA

11. Participació i Ciutadania. Aprovació de la modificació puntual del Reglament del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació.

PROPOSTES DE RESOLUCIÓ DELS GRUPS MUNICIPALS

12. Proposta de la CUP, sobre la territorialització de la gestió de la societat de gestió d’actius procedents de la reestructuració bancària ( SAREB), que permeti la seva transparència i la posada en lloguer social del 30% dels seus actius al nostre municipi.

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

13. Moció d’Ara Reus, perquè l’Ajuntament s’adhereixi com a acusació particular o popular a la querella interposada per Ara Reus contra Josep Prat Domènech i Carles Manté Forns.

14. Moció del PSC-PM, de rebuig a la reforma de l’Administració Local que planteja el Govern de l’Estat.

15. Moció del PSC-PM, per declarar Reus, ciutat lliure de circs amb animals.

16. Moció del PSC-PM, per la millora de la transparència en la relació amb els ciutadans.

17. Moció d’Ara Reus, per la bonificació fiscal a la taxa de residus comercials per als comerços que facin servir bosses reutilitzables.

18. Moció de la CUP, per a la creació de l’observatori de gènere.

19. Moció de la CUP, sobre la renda bàsica de ciutadania.

Assumptes sobrevinguts

Precs i preguntes

Reus, 5 de març de 2013

L’alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.