Ple ordinari 08/06/2017

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 25/04/2024
E.g., 25/04/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous 08 Juny, 2017

Senyor/senyora,

Us convoco a la sessió ordinària del Ple, que tindrà lloc el dia 8 de juny de 2017 a les 15:30 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l'acta de la sessió del dia 12.05.2017

2. Informació de l’Alcaldia.

MOCIONS DE L'ALCALDIA

3. Alcaldia. Donar compte de resolucions de l'Alcaldia en matèria d'organització municipal.

4. Alcaldia. Nomenament de membres i representants en distints òrgans, organismes i entitats.

SERVEIS A LA PERSONA

5. Benestar Social. Acceptació de la delegació de la competència corresponent als Equips d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (EAIA) i al Servei d'Integració en Famílies Extenses (SIFE) plantejada per la Generalitat de Catalunya.

6. Benestar Social. Addenda al conveni amb altres entitats relatiu a la Càtedra d'Habitatge per la formalització de l'adhesió de l'Ajuntament de Reus a l'esmentada Càtedra.

7. Benestar Social. Addenda econòmica per a l'any 2017 del conveni marc amb el Taller Baix Camp i la Fundació Privada Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona pel desenvolupament del projecte de recuperació i distribució d'aliments frescos.

8. Benestar Social. Adhesió a la Xarxa d'Habitatges d'Inserció Social per a l'any 2017.

9. Benestar Social. Addenda de pròrroga del conveni amb l'Agència d'Habitatge de Catalunya relativa a la cessió de la gestió de 6 habitatges de titularitat pública.

10. Cultura. Aprovació del preu públic dels espectacles del Festival d'Arts de Reus.

11. Participació, Ciutadania i Transparència. Aprovació dels preus públics corresponents als Bucs d'Assaig del Casal de Joves la Palma.

12. Salut Pública. Aprovació de la creació del Consell Municipal de Salut de Reus i aprovació inicial del seu Reglament.

13. Salut Pública. Aprovació de la clàusula 22a del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Reus i el Servei Català de la Salut per a la prestació de serveis d'orientació i planificació familiar en el Cap Sant Pere de Reus amb l'objecte del programa d'atenció a la salut sexual i reproductiva per a l'any 2016.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

14. Patrimoni del Sòl. Interposició d’accions judicials civils contra el llogater dels baixos i 1r pis de l’immoble núm. 1 del c/ Metge Fortuny i dels baixos de l’immoble núm. 3 del mateix carrer.
15. Recursos Humans. Sol·licitud de compatibilitat d'un treballador de l'Ajuntament de Reus.
16. Recursos Humans. Modificació plantilla i catàleg per la subrogació dels serveis de l'EAIA i SIFE.
SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME

17. Gestió Urbanística. Aprovació del Text refós del Pla especial urbanístic de l'àmbit situat al carrer Batan, núm. 28, promogut per CEL URBÀ, SL.

18. Gestió Urbanística. Aprovació del Text Refós de la Modificació puntual del Pla parcial urbanístic del sector C.8 «La Comarcal», promogut per SNH-PARTICIPACIONES, SL.

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

19. Moció del Grup municipal del PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA– CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP) referent a la construcció d'un segon estadi municipal a la ciutat.

20. Moció del Grup municipal del PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA–CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP) per a la dinamització del Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus ( CIMIR).

21. Moció del Grup municipal CIUTADANS–REUS (C’S) referent a l'etiquetat del cost del mobiliari urbà.

22. Moció del Grup municipal CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) referent a la reforma del Consell d'Infants.

23. Moció del Grup municipal CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) donant suport explícit a la celebració del referèndum d'autodeterminació i per la creació d'una comissió de seguiment del procés constituent.

24. Moció del Grup municipal CIUTADANS–REUS (C’S) per l'elaboració d'un Pla Local de Seguretat.

25. Moció del Grup municipal del Partit Popular (PP) per optar als ajuts de fons europeus per l'execució de vies ciclistes interurbanes i urbanes.

26. Moció del Grup municipal del Partit Popular (PP) per impulsar la incorporació de la Guàrdia Urbana al sistema de seguiment integral "VIOGEN" envers casos de violència de genere a Reus.

Assumptes sobrevinguts.

Precs i preguntes.

Reus, 5 de juny de 2017

L’alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.