Ple ordinari 09/04/2018

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 28/03/2024
E.g., 28/03/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns 09 Abril, 2018

Senyor/senyora,

Us convoco a la sessió ordinària del Ple, que tindrà lloc el dia 9 d'abril a les 16:00 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l'acta del dia 5 de març de 2018.

2. Informació de l’Alcaldia.

MOCIONS DE L'ALCALDIA

3. Alcaldia. Nomenament de membres i representants en distints òrgans, organismes i entitats.
TRANSPARÈNCIA

4. Assessoria Jurídica. Aprovació inicial de la Carta de serveis del Servei de Joventut

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

5. Intervenció. Donar compte de les resolucions de l'exercici 2017 previstes a l'art. 218 del TRLRHL, en compliment de la resolució de 10 de juliol de 2015 del Tribunal de Comptes.
6. Gestió Econòmica i Pressupostària. Aprovació inicial de l'expedient de modificació de crèdits del pressupost vigent de 2018 de l'Ajuntament.

7. Servei d'Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni. Aprovació de la revisió de preus de la concessió administrativa del servei públic integral de recollida de residus sòlids urbans i de neteja viària de Reus.

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME
8. Medi Ambient. Resolució d'un procediment sancionador per infracció de la normativa sobre tinença d'animals potencialment perillosos.

SERVEIS A LA PERSONA

9. Cultura. Aprovació dels preus públics de la Fira del Circ Trapezi, 2018.

10. Cultura. Aprovació de preu públic corresponent al servei de connexió elèctrica per la Diada de Sant Jordi, 2018.

PROPOSTES DE RESOLUCIÓ

11. Proposta del Grup municipal del PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA–CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP) de suport a la implementació de la Renda Garantida de Ciutadania.

12. Proposta del Grup municipal del PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA–CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP) sobre l'escolarització equilibrada als centres educatius de la ciutat.

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

13. Moció del Grup municipal CIUTADANS–REUS (C’S) sobre la seguretat i la visibilitat en els passos de vianants i en els encreuaments de Reus.

14. Moció del Grup municipal CIUTADANS–REUS (C’S) per a l'adopció de mesures contra l'ocupació il·legal d'habitatges.

15. Moció del Grup municipal del Partit Popular (PP) per tal de desenvolupar definitivament el pavelló esportiu "El Molinet" annex a l'IES Roseta Mauri.

16. Moció del Grup municipal CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) d'adhesió al projecte STOLPERSTEINE de reconeixement als deportats als camps nazis.

17. Moció del Grup municipal CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) de suport als comitès en defensa de la república.

Assumptes sobrevinguts, si s'escau.

Precs i preguntes.

Reus, 4 d'abril de 2018

L’alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.