Ple ordinari 10/05/2013

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 19/04/2024
E.g., 19/04/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres 10 Maig, 2013

Senyor/senyora,

Us convoco a la sessió ordinària del Ple, el dia 10 de maig de 2013, que tindrà lloc a les 10 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació actes sessions anteriors.

2. Informació de l’Alcaldia.

MOCIONS DE L’ALCALDIA

3. Alcaldia. Nomenament de membres i representants en òrgans municipals complementaris i entitats. Canvi de nom de Comissió Especial.

4. Alcaldia. Formulació d’una línia d’ajuts a les persones i famílies afectades per la dació en pagament fora de l’àmbit d’aplicació del RD-llei 6/2012, de 10 de març, de Mesures Urgents de Protecció de Deutors Hipotecaris sense recursos.

COMISSIÓ D’HONORS I DISTINCIONS

5. Alcaldia. Concessió de la Menció Honorífica Municipal a la Penya Blanc Blava de Reus i Comarca.

6. Alcaldia. Concessió de la Menció Honorífica Municipal a la Delegació de Reus de la Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.

7. Alcaldia. Concessió de la Menció Honorífica Municipal a la l’Escola de Música del Centre de Lectura de Reus.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

8. Intervenció. Donar compte de l’Informe d’Intervenció trimestral sobre el Pla d’Ajust, previst al RDL 4/2012. Primer trimestre 2013.

9. Recursos Humans. Modificació de l’acord del Ple de data 22 de desembre de 2012, sobre el complement d’incapacitat laboral.

10. Recursos Humans. Catàleg de llocs de treball 2013.

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME

11. Gestió Urbanística. Aprovació provisional de la modificació puntual del Pla parcial del sector H.6 "Bellisens Autopista", per a la regulació dels paràmetres urbanístics de les parcel·les compartides amb el sector PP-VI-6 de Vila-seca.

12. Aprovació inicial del Reglament de règim d’ús dels horts ubicats en terrenys de titularitat municipal

PROPOSTES DE RESOLUCIÓ DELS GRUPS MUNICIPALS

13. Proposta del PSC-PM, sobre el deute de la Generalitat i el finançament local.

14. Proposta del PSC-PM, Ara Reus i la CUP, per tal de reclamar al departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que restableixi les condicions que fins els curs anterior hi havia als centres educatius públics de Catalunya.

15. Proposta d’Ara Reus, per mantenir la partida econòmica del 2012 en el exercici del 2013 per la programació del Teatre Fortuny,

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

16. Moció del PSC-PM, per a la creació d’un Pla de xoc per a l’ocupació juvenil.

17. Moció de la CUP, per tal de potenciar la Sindicatura de Greuges.

18. Moció de la CUP, per tal que els partits de l’oposició participin a la Junta Local de Seguretat.

19. Moció de la CUP, per donar suport a les persones amb dependència.

20. Moció d’Ara Reus, per crear i celebrar la Fira per l’Ocupació, amb la finalitat de combatre l’atur a la ciutat de Reus.

Assumptes sobrevinguts

Precs i preguntes

Reus, 7 de maig de 2013

L’alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.