Ple ordinari 11/06/2018

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 25/04/2024
E.g., 25/04/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns 11 Juny, 2018

Senyor/senyora,

Us convoco a la sessió ordinària del Ple, que tindrà lloc el dia 11 de juny a les 16:00 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l'acta de la sessió del dia 14 de maig de 2018.

2. Informació de l’Alcaldia.

MOCIONS DE L'ALCALDIA

3. Alcaldia. Nomenament de membres i representants en distints òrgans, organismes i entitats.

HONORS I DISTINCIONS

4. Concedir a la Sra. NEUS SEGRIÀ FORTUNY el títol de Filla Adoptiva de Reus

5. Concedir a l'ASSOCIACIÓ DE DONES BLANCA ALMENDRO de Reus la Menció Honorífica Municipal.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

6. Assessoria Jurídica. Acceptació del càrrec de patró a la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City.
7. Assessoria Jurídica. Sol·licitud de compatibilitat del lloc de treball d'una treballadora de l'IMFE Mas Carandell.
8. Assessoria Jurídica. Sol·licitud de compatibilitat del lloc de treball d'una treballadora de la Fundació IMFE.
9. Intervenció. Autorització prèvia per a la concertació d'una operació de crèdit a llarg termini per part de la societat dependent Centre MQ Reus SA.

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME
10. Gestió Urbanística. Aprovació provisional de la modificació puntual del Pla especial urbanístic d'equipaments que afecta a l'equipament de l'Àrea 6.17 ''Entorn passatge Mare de Déu de Misericòrdia'' situat a l'av. d'Antoni Planàs i Marca, 13.

11. Medi Ambient. Resolució de procediments sancionadors per infracció de la normativa sobre tinença d'animals potencialment perillosos.

SERVEIS A LA PERSONA

12. Salut Pública. Ratificació del conveni amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per l'encàrrec de la gestió de serveis mínims de salut pública.
PROPOSTES DE RESOLUCIÓ

13. Proposta del Grup municipal del Partit Popular (PP) per a instar a la Generalitat de Catalunya per tal que es mantingui l'actual distribució de la recaptació de la taxa turística.

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

14. Moció del Grup municipal CIUTADANS–REUS (C’S) per a l'adhesió al conveni entre la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i la Direcció General de Trànsit per a la col·laboració administrativa i l'intercanvi d'informació.

15. Moció del Grup municipal CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) en relació a l'aplicació de mesures d'àmbit municipal que suggereix l'estudi sobre l'equitat a Reus per tal de fer front a la segregació escolar.

16. Moció dels Grups municipals del PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA –CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP), CIUTADANS–REUS (C’S) i Partit Popular (PP) relativa a l'obertura de la residència del CAPI HORTS DE MIRÓ.

17. Moció del Grup municipal del PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA referent a l'aplicació de mesures de sensibilització envers els nens i nenes transsexuals que evitin conductes transfòbiques i assetjament escolar.

18. Moció del Grup municipal CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) referent a la gestió i ús de l'aigua provinent del Pantà de Riudecanyes i la seva comunitat de regants.

Assumptes sobrevinguts, si s'escau.

Precs i preguntes.

Reus, 6 de juny de 2018

L’alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.