Ple ordinari 14/09/2012

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 25/04/2024
E.g., 25/04/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres 14 Setembre, 2012

Senyor/senyora,

Us convoco a la sessió ordinària del Ple, el dia 14 de setembre de 2012, que tindrà lloc a les 10 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de les actes dels dies 13 d’abril i 8 de juny de 2012

2. Informació de l’Alcaldia

MOCIONS DE L’ALCALDIA

3. Moció de l’Alcaldia. Presa en coneixement de la renúncia al seu càrrec de regidora presentada per la Sra. Rosa Garrido Arconès.

4. Moció de l’Alcaldia. Donar compte de distintes resolucions de l’Alcaldia en matèria de nomenaments de membres i representants en distints òrgans municipals.

5. Moció de l’Alcaldia. Nomenament de membres i representants del Consell Municipal de Polítiques de Gènere.

6. Moció de l’Alcaldia. Aprovació definitiva de la modificació de la denominació i dels estatuts del Patronat Municipal de Turisme i Comerç que passa a anomenar-se Agència de Promoció de ciutat “Reus Promoció”

COMISSIÓ D’HONORS I DISTINCIONS

7. Concessió de la Menció Honorífica Municipal a l’entitat cultural ÒMNIUM BAIX CAMP.

8. Concessió de la Menció Honorífica Municipal a la FUNDACIÓ PRIVADA REDDIS de Reus.

9. Concessió de la Menció Honorífica Municipal a l’entitat cultural COS DE BASTONERS DE L’ESBART DANSAIRE DE L’ORFEÓ REUSENC.

SERVEIS A LA PERSONA

10. Ensenyament i Política Lingüística. Cessament i nomenament dels representants municipals a diversos consells escolars de centres docents de Reus.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

11. Assessoria Jurídica. Aprovació definitiva del canvi de forma de gestió dels serveis funeraris i del cementiri de Reus.

12. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni. Rectificació del plec de clàusules administratives i tècniques particulars que ha de regir la selecció d’un soci privat que formarà part de la societat d'economia mixta destinada a gestionar el servei de cementiri i prestar serveis funeraris al municipi de Reus, i desestimació de les al·legacions formulades al mateix durant el termini d’exposició pública.

PROPOSTES DE RESOLUCIÓ DELS GRUPS MUNICIPALS

13. Proposta de la CUP, sobre el projecte de BARCELONA WORLD.

14. Proposta del PSC-PM, per a la reimplantació del programa PREPARA segons el Reial Decret-Llei 1/2011 d’11 de febrer, de mesures urgents per a promoure la transició a l’ocupació estable i la requalificació professional per a les persones desocupades.

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

15. Moció del PSC-PM, per impulsar polítiques actives d’ocupació.

16. Moció del PSC-PM, per a la celebració d’un ple extraordinari monogràfic sobre l’educació a Reus.

17. Moció de la CUP, sobre la realització d’actes públics a la ciutat.

18. Moció de la CUP, sobre el control de les empreses i organismes amb presència de l’Ajuntament.

19. Moció d’ARA REUS, per promocional i dinamitzar els museus de Reus.

20. Moció d’ARA REUS, per la modificació de l’apartat d’observacions per l’imprès de la sol.licitud de llicència d’accés de vehicles inclosa a l’ordenança sobre l’ús de les vies i els espais públics.

Assumptes sobrevinguts

Precs i preguntes

Reus, 10 de setembre de 2012

L’alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.