Ple ordinari 15/09/2017

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 18/04/2024
E.g., 18/04/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres 15 Setembre, 2017

Senyor/senyora,

Us convoco a la sessió ordinària del Ple, que tindrà lloc el dia 15 de setembre de 2017 a les 09:00 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de les actes de les sessions dels dies 6 i 20 de juliol de 2017.

2. Informació de l’Alcaldia.

MOCIONS DE L'ALCALDIA

3. Alcaldia. Donar compte del decret de l'alcaldia relatiu a l'ampliació de la delegació conferida a la regidora delegada de Participació, Ciutadania i Transparència en relació a la presa de les decisions relatives a tots els horts urbans municipals.

4. Alcaldia. Reelecció del Síndic municipal de Greuges de Reus

5. Alcaldia. Nomenaments de membres i representants en distints òrgans, organismes o entitats

6. Alcaldia. Renovació de membres del Consell Escolar Municipal

TRANSPARÈNCIA

7. Aprovació de la Carta de Serveis de les escoles bressol municipals.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

8. Assessoria jurídica. Sol·licitud de compatibilitat d'un treballador de l'Institut Municipal Reus Cultura.

9. Recursos Humans. Sol·licitud de compatibilitat de diversos empleats de l'Ajuntament de Reus.

10. Projecció de Ciutat. Adhesió de Reus a la marca ''Ciutats i viles amb caràcter'' de l'Agència Catalana de Turisme.

11. Promoció Econòmica. Modificació de les bases de subvencions per al programa de suport a la internacionalització ajuts a les empreses.

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME
12. Medi Ambient. Resolució de procediment sancionador per infracció de la normativa sobre tinença d'animals potencialment perillosos.

SERVEIS A LA PERSONA

13. Assessoria Jurídica. Resolució anticipada del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Reus, Reus Serveis Municipals SA i el Consell Comarcal del Baix Camp en la prestació del servei d'atenció a la infància i adolescència.

14. Benestar Social. Aprovació conveni amb Càritas per la col·laboració en la gestió del menjador social.

15. Benestar Social. Aprovació conveni amb el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya para la gestió del Servei d'Informació Mediadora.

16. Ensenyament i Política Lingüística. Aprovació conveni amb la Generalitat de Catalunya per al projecte ''Aula d'iniciació al món laboral''.

17. Participació, Ciutadania i Transparència. Aprovació dels preus públics de les activitats del Casal de Joves de La Palma.

18. Participació, Ciutadania i Transparència. Aprovació del Reglament de la Targeta Jove de Reus.

19. Salut Pública. Aprovació conveni amb l’Institut Català de la Salut (ICS) per a la promoció del programa d’activitat física “Pas a Pas”.

20. Benestar Social. Aprovació de les fitxes de l'addenda del Contracte Programa del Servei d'Atenció a la Infància i Adolescència (EAIA) i Servei d'Integració Familiar en família extensa (SIFE).

PROPOSTES DE RESOLUCIÓ

21. Proposta del Grup municipal del Partit Popular de rebuig als atacs vandàlics realitzats contra interessos turístics.

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

22. Moció Grup municipal CIUTADANS–REUS (C’S) per augmentar la seguretat ciutadana als barris Sant Josep Obrer i Mas Pellicer.

23. Moció Grup municipal CIUTADANS–REUS (C’S) per crear una subvenció per al pagament de la taxa de les escombraries per a les entitats del tercer sector.

24. Moció Grup municipal del PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA – CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP) per a la creació d'una línia d'ajuts per al foment de les activitats de lleure.

25. Moció del Grup municipal del Partit Popular (PP) per impulsar la incorporació de la guàrdia urbana al sistema de seguiment integral "VIOGEN" envers casos de violència de gènere a Reus.

26. Moció Grup municipal del PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA – CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP) per la promoció del projecte "No puc esperar".

27. Moció del Grup municipal CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) per la preservació de la fumera helicoïdal del Moli de Baix Monterols situada a la Boca de la Mina.

28. Moció del Grup municipal CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) referent a la producció i venda d'armes que alimenten els conflictes dels que fugen les persones refugiades.

Assumptes sobrevinguts.

Precs i preguntes.

Reus, 12 de setembre de 2017

L’alcaldessa accidental

Montserrat Vilella Cuadrada

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.