Ple ordinari 17/02/2017

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 24/04/2024
E.g., 24/04/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres 17 Febrer, 2017

Senyor/senyora,

Us convoco a la sessió ordinària del Ple, que tindrà lloc el dia 17 de febrer de 2017 a les 10:00 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l'acta de la sessió del ple de data 23.01.2017.

2. Informació de l’Alcaldia.

MOCIONS DE L'ALCALDIA

3. Alcaldia. Donar compte de resolucions de l'Alcaldia en matèria d'organització municipal.

4. Alcaldia. Nomenament de membres i representants en distints òrgans, organismes i entitats.

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME

5. Gestió Urbanística. Aprovació provisional de la modificació puntual del Pla parcial urbanístic del sector C.8 "La Comarcal" de Reus, que inclou el canvi de modalitat del sistema d'actuació presentada per SNH-PARTICIPACIONES, SL.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

6. Defensa Jurídica. Interposició de recurs d'apel·lació contra la sentència de 31 de gener de 2017 del Jutjat contenciós administratiu núm. 1 de Tarragona, que declara nul l'acord de Ple de la Corporació de 13 de juliol de 2015, d'adhesió a l'Associació de Municipis per la Independència i el Decret de 15 de juliol de 2015 d'aprovació de pagament de quota.
7. Assessoria Jurídica. Aprovació inicial de la modificació puntual de l'ordenança reguladora de les tarifes dels serveis de subministrament d'aigua potable, dels serveis de clavegueram i d'altres serveis vinculats.
8. Intervenció. Donar compte de l'informe d'Intervenció trimestral sobre el Pla d'Ajust previst al RDL 4/2012 corresponent al 4t trimestre de 2016.
9. Promoció Econòmica. Aprovació inicial de la modificació de les Bases per la concessió de subvencions a les empreses i nous emprenedors.

10. Serveis Adjunts a la Secretaria General. Sol·licitud de compatibilitat d'un treballador de REUS MOBILITAT I SERVEIS, S.A. amb activitat pública a REUS TRANSPORT PÚBLIC, S.A. i amb activitat privada a la FUNDACIÓ PRIVADA REGO.
11. Serveis Adjunts a la Secretaria General. Sol·licitud de compatibilitat d'un treballador de REUS MOBILITAT I SERVEIS, S.A. amb activitat pública com a membre electe d'un Ajuntament.
12. Rendes i Exaccions. Declaració d'utilitat municipal de diverses obres a efectes de l'ICIO.
SERVEIS A LA PERSONA

13. Cultura. Modificació del conveni amb el Centre de Lectura de Reus d'integració de la Biblioteca del Centre de Lectura a la xarxa de lectura pública de Reus.

14. Ensenyament i Política Lingüística. Aprovació dels preus públics de les sortides i activitats de les escoles bressol municipals.

15. Participació, Ciutadania i Transparència. Modificació de les bases REUSSONA, Concurs de música per a joves.

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS
16. Moció del Grup municipal CIUTADANS–REUS (C’S) per posar a disposició dels alumnes dels centres educatius de Reus les rutes culturals de la ciutat.
17. Moció del Grup municipal CIUTADANS–REUS (C’S) referent al bilingüisme en els senyals de trànsit.
18. Moció dels grup municipals ERC-MES-MDC-AVANCEM, PARTIT DEMÒCRATA (PdeCAT)-CiU, ARA REUS (AREUS), CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) i PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA-CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP) per declarar Reus municipi adherit a la campanya Casa Nostra És Casa Vostra.

19. Moció del Grup municipal de la CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) per la realització d'un estudi del mapa social a Reus.

20. Moció del Grup municipal del PP per l'impuls de línies de treball i acords amb la Secretària d'Estat de Cultura.

21. Moció del Grup municipal del PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA – CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP) referent a les obres de millora de la carretera de Misericòrdia.
22. Moció del Grup municipal del PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA-CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP) referent a actuacions contra les males pràctiques comercials pel que fa als subministraments bàsics.
23. Moció dels grups municipals CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP), PARTIT DEMÒCRATA (PdeCAT)-CiU, ERC-MES-MDC-AVANCEM, ARA REUS (AREUS) per l'adhesió al Pacte Nacional pel Referèndum.

Assumptes sobrevinguts.
Precs i preguntes.

Reus, 14 de febrer de 2017

L’alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.