Ple ordinari 18/10/2013

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 18/04/2024
E.g., 18/04/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres 18 Octubre, 2013

Senyor/senyora,

Us convoco a la sessió ordinària del Ple, el dia 18 d’octubre de 2013, que tindrà lloc a les 11 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l’acta del dia 05.07.2013.

2. Informació de l’Alcaldia.

MOCIONS DE L’ALCALDIA

3. Moció de l’Alcaldia. Substitució de membres d’organisme autònom i d’òrgan municipal complementari.

4. Moció de l’Alcaldia. Autorització a la societat TECNOPARC REUS SA per ampliar el seu capital social i a INNOVA SA per a subscriure i desemborsar les noves accions. Modificació estatutària.

5. Moció de l’Alcaldia. Aprovació de l’acta de les operacions de delimitació entre els termes municipals de Reus i de Constantí.

6. Moció de l’Alcaldia. Aprovació de l’acta de les operacions de delimitació entre els termes municipals d’Almoster i de Reus.

7. Moció de l’Alcaldia. Ratificar els acords de Junta de Govern sol·licitant al Servei d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya una subvenció per a la realització del programa mixt TREBALL I FORMACIÓ, adreçat a persones aturades i d’adhesió a l'acord de 25 de juliol de 2013 que fixa les retribucions per les persones participants en aquest programa.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

8. Assessoria Jurídica. Aprovació de les tarifes del servei de subministrament d’aigua potable i del servei de clavegueram per a l’any.

9. Hisenda.- Aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança fiscal número 2, reguladora de l'Impost sobre activitats econòmiques que ha d'entrar en vigor l'1 de gener de 2014

10. Hisenda.- Aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança fiscal número 3, reguladora de l’Impost sobre béns immobles que ha d'entrar en vigor l'1 de gener de 2014.

11. Hisenda.- Aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança fiscal número 6, reguladora de l'Impost sobre l'increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana que ha d'entrar en vigor l'1 de gener de 2014.

12. Hisenda.- Aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança fiscal número 8, reguladora de les Taxes per la prestació de serveis d'intervenció administrativa de les activitats que ha d'entrar en vigor l'1 de gener de 2014.

13. Hisenda.- Aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança fiscal número 9, reguladora de la Taxa per recollida d'escombraries que ha d'entrar en vigor l'1 de gener de 2014.

14. Hisenda.- Aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança fiscal número 10, reguladora de la Taxa per llicències de taxis que ha d'entrar en vigor l'1 de gener de 2014.

15. Hisenda.- Aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança fiscal número 11, reguladora de la Taxa per la prestació dels serveis de cartografia i tecnologies de la informació, per la identificació cadastral de finques i per l’ocupació de les infraestructures de telecomunicacions municipals que ha d'entrar en vigor l'1 de gener de 2014.

16. Hisenda.- Aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança fiscal número 12, reguladora de la Taxa per la retirada de vehicles de la via pública i el seu dipòsit que ha d'entrar en vigor l'1 de gener de 2014.

17. Hisenda.- Aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança fiscal número 13, reguladora de la Taxa per expedició de documents administratius que ha d'entrar en vigor l'1 de gener de 2014.

18. Hisenda.- Aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança fiscal número 14, reguladora de les Taxes pels serveis de cementiri que ha d'entrar en vigor l'1 de gener de 2014.

19. Hisenda.- Aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança fiscal número 15, reguladora de la Taxa per la prestació de serveis urbanístics que ha d'entrar en vigor l'1 de gener de 2014.

20. Hisenda.- Aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança fiscal número 16, reguladora de la Taxa per actuacions singulars de la guàrdia urbana que ha d'entrar en vigor l'1 de gener de 2014.

21. Hisenda.- Aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança fiscal número 17, reguladora de les Taxes per entrada de vehicles a través de les voreres i les reserves de la via pública per a aparcament, càrrega i descàrrega de mercaderies de qualsevol classe que ha d'entrar en vigor l'1 de gener de 2014.

22. Hisenda.- Aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança fiscal número 18, reguladora de les Taxes per utilització o aprofitament del vol, sòl i subsòl de la via pública que ha d'entrar en vigor l'1 de gener de 2014.

23. Hisenda.- Aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança fiscal número 21, reguladora de la Taxa per la prestació del servei de registre censal de gossos i gats i recollida, acollida i manteniment d'animals abandonats que ha d'entrar en vigor l'1 de gener de 2014.

24. Hisenda.- Aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança municipal número 22, reguladora del Preu públic pel servei de recollida de residus comercials i industrials assimilables als municipals i pels serveis especials de neteja, recollida i gestió d'altres residus municipals singulars o especials que ha d'entrar en vigor l'1 de gener de 2014.

25. Hisenda.- Rendes i Exaccions.- Aprovació definitiva de l’acord d’imposició i d’ordenació de les contribucions especials adoptat inicialment amb motiu de l’execució del projecte de pavimentació i serveis dels carrers Verge Maria (tram entre l'avinguda Prat de la Riba i la travessera Sant Antoni), carrer Sant Pau, carrer Sant Pau i Sant Blai, travessera Sant Pau i travessera Sant Antoni. Resolució de les al·legacions formulades contra l’acord inicial.

PROPOSTES DE RESOLUCIÓ DELS GRUPS MUNICIPALS

26. Proposta de la Cup, arran dels moviments sísmics produït a les terres del Sènia per la Planta Castor.

27. Proposta del PSC-PM, relativa al canvi tarifari de les instal·lacions fotovoltaiques.

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

28. Moció de la CUP, per tal que la Guàrdia Urbana de Reus utilitzi la bicicleta com a vehicle de treball.

29. Moció d’Ara Reus, perquè l’Ajuntament de Reus s’adhereixi a la Xarxa Rescat i al programari SIPCAT.

30. Moció del PSC-PM, relativa a la posada en marxa d’un pla de rescat per a les persones aturades de llarga durada majors de 45 anys.

Assumptes sobrevinguts

Precs i preguntes

Reus, 15 d’octubre de 2013

L’alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.