Trasllat a Reus de la seu de la ANEV

Cerca convocatòries de premsa

E.g., 17/09/2019
E.g., 17/09/2019
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

19/02/2019 - 11:00
Adreça: 
Passeig Sunyer, 4-6, Reus
Lloc: 
Estació Enològica
Assistents: 
Alcalde de Reus, Carles Pellicer; Montserrat Caelles, regidora de Projecció de Ciutat; Marco Torchio, president de l'ANEV, i Àngel Xifré, director dels Serveis Territorials d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat
Motiu: 

Presentació del canvi de seu de la Asociación Española de Elaboradores y Distribuidores de Vermouth, Bitter-soda y Aperitivos Vínicos (ANEV) a Reus. 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.