Dono, canvio, necessito

«Dono Canvio Necessito» és una pàgina web d’intercanvi gratuït d’objectes a través de la qual es fomenta un model alternatiu de consum més sostenible, tant des del punt de vista ambiental com social i econòmic. El sistema de funcionament és el mateix dels antics mercats d’intercanvi, però aprofitant els avantatges que ofereixen les noves tecnologies.

El web vol fomentar dinàmiques alternatives al model de consum actual, canviar el concepte de valor monetari pel valor utilitari dels objectes, reduir la quantitat d’objectes que es tracten com un residu i que acaben en un abocador o cremats iestalviar recursos per fabricar-ne de nous. Alhora, «Dono Canvio Necessito» pretén fer les llars més útils, cobrir necessitats socials i fomentar les relacions socials i de veïnatge. 

Dono, canvio, necessito

(( Enllaçar com a web "emancipat" sense layout ni navegació. FALTA EMANCIPAR EL WEB))

 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.