Notes de premsa

«Balseros» inaugura aquest dimecres, 7 de juliol, el cicle de Cinema a La Fresca

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 7/07/2004

El documental «Balseros», que va obtenir una nominació per als Oscar de Hollywood, estrena aquest dimecres, 7 de juliol, la programació de Cinema a la Fresca d’aquest estiu, a les 22.30 h, a la plaça del Castell.

El cicle de Cinema a la Fresca, programat des de la Xarxa de Centres Cívics, portarà el cinema a l’aire lliure els dimecres de juliol i agost a diferents indrets de la ciutat: la plaça del Castell, el carrer de la Muralla, el Mas Carandell, el Mas Vilanova, el carrer del Mas Abelló i el carrer d’Astorga.
Les pel·lícules que formen part del cicle són «El oro de Moscú», que es podrà veure el dimecres, 14 de juliol, al carrer de la Muralla, «Love actually», «Los lunes al sol», «The italian job» i «Quiero ser como Beckham». La programació està disponible al web www.reus.net.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.