Notes de premsa

Acte de reconeixement a l’alumnat excel·lent del curs 2017-2018

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 30/11/2018

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la regidora d’Ensenyament i Política Lingüística, M. Dolors Sardà, acompanyats d'altres membres del Consistori, han presidit aquest divendres 30 de novembre al saló de plens de l’Ajuntament de Reus, l'acte de reconeixement a l’èxit i l’excel·lència assolits per l’alumnat d’Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Formació Professional i Proves d’Accés a la Universitat de la ciutat del curs 2017-2018.

En el decurs de l’acte, que ha comptat amb la presència de l’inspector en cap dels serveis territorials d’Ensenyament, Valero Camps, s’han lliurat els diplomes de reconeixement als 53 nois i noies que representen les millors notes de cada centre, els quals han estat acompanyats per les seves famílies i una representació de la direcció dels 21 centres docents.

L’acte s’ha iniciat amb una actuació musical de flautes de tres alumnes de l'Escola de Música del Centre de Lectura de Reus, una de les quals d’entre les reconegudes.

Un any més, l'alcalde de Reus ha volgut destacar que "la ciutat està compromesa amb l'educació i l’excel·lència i que es fa un reconeixement al triomf personal i al col·lectiu dels estudiants, les famílies i els equips docents perquè l'educació és sempre una llavor de futur".

La regidora d’Ensenyament i Política Lingüística, M. Dolors Sardà, ha recordat que  la celebració d’aquesta trobada de la comunitat educativa, senzilla i entranyable, posa en valor que «l’èxit educatiu és el fruit de l'esforç i la perseverança, clau per formar persones adultes responsables» i que amb aquest acte, que forma part del calendari acadèmic i institucional reusenc, es fa un reconeixement als alumnes amb les millors notes per estimular la resta de jovent en la recerca de l’excel·lència».

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.