Notes de premsa

Activitats nadalenques per a infants al Gaudí Centre

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 2/01/2018
Activitats infantils nadalenques al Gaudí Centre
Activitats infantils nadalenques al Gaudí Centre

En el marc de la programació d’activitats “Reus és Nadal”, l’Agència Reus Promoció organitza un servei de ludoteca amb tallers infantils i manualitats relacionades amb el Nadal, la figura d’Antoni Gaudí i el Modernisme.

 Les primeres sessions d’aquest servei de ludoteca, que és novetat d’enguany, van tenir lloc els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, i per als propers dies se n’han previst noves sessions per als dies 2, 3 i 4 de gener. Els horaris previstos són de 10:30 a 12:00 h, de 12:30 a 14:00 h, de 16:00 a 17:30 h i de 18:00 a 19:30 h.

Els tallers, d’una durada d’1,5 hores, s’adrecen a infants d’entre 4 i 10 anys i són de caràcter gratuït. Com que la capacitat és limitada cal fer reserva prèvia trucant al Gaudí Centre, al tel. 977 010 060, o bé per mail a infoturisme@reus.cat.

 

Activitats infantils nadalenques al Gaudí Centre
Activitats infantils nadalenques al Gaudí Centre

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.