Notes de premsa

Cambrils, Reus, Salou i PortAventura World, presents al Saló Mundial de Turisme de París

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 14/03/2019
Imatge de l'estand a París

Des d’aquest dijous dia 14 i fins al dia 17 de març els municipis de la Costa Daurada Cambrils, Salou i Reus, juntament amb PortAventura World estaran presents al Saló Mundial de Turisme de París, que es la fira del turisme per excel·lència a França.

Aquesta acció de promoció és clau dins del pla de promoció dels municipis i el parc, atès que un dels principals mercats emissors és justament el francès, un mercat amb moltes possibilitats de creixement.

D'aquesta manera s'acompleix l'objectiu de fidelització de públic i això com poder captar-ne de nou, oferint de manera atractiva una gran oferta de platges de qualitat, de gastronomia, cultura, patrimoni i del ressort temàtic, en un radi de pocs quilòmetres de distància i adreçada, principalment, al públic familiar.

Les dates de celebració d'aquest certamen permeten encara influir en la decisió  alhora d'escollir el destí vacacional per Setmana Santa i clarament la temporada estival.

Per aquesta i altres accions promocionals s’ha editat una imatge conjunta, un fulletó conjunt amb informació de tots els municipis i PortAventura World i material de marxandatge.

Imatge de l'estand a París
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.