Notes de premsa

Comença la segona fase de les obres de remodelació del carrer Alt de Sant Pere

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 14/05/2019
Foto de les obres del carrer Alt de Sant Pere

La segona fase de les obres de remodelació del carrer Alt de Sant Pere s’inicia aquest dimecres 15 de maig, en el tram comprès entre el carrer Sardà i el carrer Doctor Robert. Les obres són la continuació de les que actualment s’estan realitzant en aquest mateix carrer, entre el carrer Sardà i la Riera de Miró. Les afectacions al trànsit es mantindran als dos trams del carrer, que es reobrirà una vegada finalitzi la tercera fase dels treballs, amb l’asfaltat de tot el vial.

Les obres, que tenen un termini màxim d’execució de 4 mesos des que es van iniciar el passat me d’abril, permetran una major comoditat per als vianants, mitjançant unes voreres de major amplada, i una reducció del trànsit a través de l’eliminació de la zona d’aparcament, mantenint el sentit de circulació actual.

El paviment de les voreres, en la mateixa línia que la primera fase, es projecta de panot/terratzo. Es preveu protegir els espais dels vianants amb pilones i es planifica la construcció de passos de vianants adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. La totalitat de la calçada del carrer remodelat, es pavimentarà amb asfalt, un cop enllestida la segona fase.

Les obres de remodelació, amb un pressupost d’adjudicació de 256.596,39 euros, cofinançada amb una subvenció del PAM de la Diputació de Tarragona de 127.501,31 euros i contribucions especials dels veïns, les executa Covan Obres Públiques SL que va resultar adjudicatària en la licitació.

Foto de les obres del carrer Alt de Sant Pere
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.