Notes de premsa

Darrera acció promocional de Reus a Puerto Venecia y El Tubo de Saragossa abans de l’estiu

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 13/06/2018
Cartell de l'acció promocional de Reus a Saragossa

La ciutat de Reus es promociona els propers dies 16 i 17 de juny al Centre Comercial IntuPuerto Venecia y als establiments de restauració que formen part de l’Associació El Tubo a través d'una acció promoguda per l'Agència Reus Promoció.

El dissabte 16 de juny, de 10:00 h a 22:00 h, es promocionarà la «Ruta del Vermut» i la campanya d’estiu «Visit Reus Summer» entre tots els visitants del Centre Comercial IntuPuerto Venecia i, a l’hora del vermut, es farà una degustació de tots els vermuts de Reus: Miró, Yzaguirre, Iris, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp.

El diumenge, des de les 12:30 hfins a les 16:30 h, totes les marques de Vermut de Reus estaran repartides per més de 40 establiments de la zona de “El Tubo” per oferir la seva degustació durant l’acte “Tuborrowland”, un espectacle organitzat per Violeta Dj i Florida&HErmosso Djs. En aquesta promoció, els visitants també podran informar-se de les diferents activitats que formen part de la «Ruta del Vermut de Reus» i la proposta turística del «Visit Reus», amb l'objectiu de posicionar la ciutat de Reus com a Capital del vermut, consolidar la marca “Vermut de Reus” i donar a conèixer l’oferta de turísme cultural que ofereix la ciutat de Reus al llarg de tot l'any i davant d'un públic especialment interessat per l'oferta turística de la zona.

Cartell de l'acció promocional de Reus a Saragossa

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.