Notes de premsa

Descoberta una placa dedicada al poeta autodidacta Ramon Imbernón

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 13/11/2018
Foto de família
 L'alcalde protagonitza l'acte de descoberta de la placa

L'alcalde Carles Pellicer ha descobert una placa commemorativa dedicada al poeta autodidacta Ramón Imbernón Verdú, instal·lat al barri Gaudí, i al qual i amb motiu dels 50 anys del barri se li ha volgut retre homenatge.

Ramon Imbernón va néixer a Torrevieja el 1925 i va morir a Reus el 2008. La placa commemorativa s’ha instal·lat a l’edifici on va viure aquest poeta que va ser molt conegut al barri reusenc i del qual es compleix el 10è aniversari de la seva mort.

Foto de família
 L'alcalde protagonitza l'acte de descoberta de la placa

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.