Notes de premsa

El 10è Mercat Solidari i la Festa del Comerç Just

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 4/06/2004

Dissabte, 5 de juny, la plaça Mercadal serà escenari de la 10a edició del Mercat Solidari de Reus, que coincidirà amb la celebració de la Festa del Comerç Just. En aquesta ocasió, el Mercat té com a objectiu recaptar fons per als refugiats sahrauís.

Durant tot el dia, a la plaça Mercadal hi haurà diverses activitats: Correm pel Sàhara, punts d’informació, una exposició, un espai de jocs, parades de mercat just, una mostra d’ONG i una cafeteria solidària. A més, estan previstes les següents activitats puntuals:
12:00 h Jocs infantils
13:00 h Vermut solidari i actuació de Richard Loza, cantautor nicaragüenc i autor de la banda sonora de la pel·lícula de Ken Loach “La canción de Carla”
17:30 h Contes
18:00 h Xocolatada
19:00 h Espectacle infantil de Lluís Pinyot i Cesc Serrat: “Amb el cafè... deixa’t d’històries!”
El Mercat Solidari està organitzat per la Regidoria de Solidaritat i Cooperació i el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional, que han decidit destinar als refugiats sahrauís els diners que es recaptin en aquesta nova edició. Bona part del poble sahrauí es va veure obligat a marxa de la seva terra el desembre de 1975, quan fruit dels Acords Tripartits de Madrid, el Sàhara va ser annexionat al Marroc i Mauritània. L’exili els va portar al desert de Tinduf (Algèria), i avui 29 anys després, 184.000 refugiats malviuen a l’hamada.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.