Notes de premsa

El Campionat de Catalunya de patinatge de velocitat arriba aquest diumenge a Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 17/02/2017
Imatge del campionat de Catalunya de patinatge de velocitat en circuit de 2016
Cartell del Campionat de Catalunya de Patinatge de Velocitat Reus 2017

El carrer de Bèlgica al Tecnoparc de Reus és aquest diumenge 19 de febrer l'escenari del campionat de Catalunya de Patinatge de velocitat. És el primer cop que Reus acull el Campionat de Catalunya de circuit de patinatge de velocitat sobre rodes, una prova organitzada per la Federació Territorial de Patinatge i el Club Patí Fènix que es desenvoluparà en un circuit de 350 metres al carrer de Bèlgica, un espai que a criteri dels tècnics de la federació catalana ofereix unes altes prestacions tant per l’amplada d’aquesta avinguda, com per la planimetria i bon asfalt.

Aquest esdeveniment s'organitza amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports de l’Ajuntament de Reus i Reus Esport i Lleure i es desenvoluparà des de les 9:00 h i fins a mitja tarda. Per les característiques de la prova, està prevista una mínima afectació al trànsit.

La modalitat de patinatge de velocitat és una modalitat esportiva de gran vistositat pels espectadors i al mateix temps una especialitat d’una gran exigència física i habilitat per als participants. Les proves a disputar diumenge a Reus son les de següents:

 • 9:00 a 11:30 h: proves de velocitat categories Aleví a Sènior
  • 200 metres
  • Volta a circuit
 • 11:30 a 17:45 h: proves de resistència categories Aleví a Sènior
  • 1.000 metres
  • 1.500 metres
  • 3.000 metres
  • 5.000 metres
  • 10.000 metres
 • 17:30 h: lliurament de premis

El Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus Jordi Cervera ha agraït a la Federació Territorial i Catalana de Patinatge l'elecció de Reus com a seu d'aquesta competició i ha afegit que “amb aquesta iniciativa es potenciarà el patinatge de velocitat a la nostra ciutat de manera que contribueixi a situar-la també com a referent d'aquesta modalitat i s'ampliï la gran presència que té des de fa anys el patinatge a escala local en les diferents especialitats”.

Com a activitat complementària el Club Reus Patina i Decathlon Reus desenvoluparan diferents accions gratuïtes d’iniciació al patinatge durant el matí d’aquest diumenge, amb l'objectiu de promocionar i consolidar aquesta modalitat entre la ciutadania.

Imatge del campionat de Catalunya de patinatge de velocitat en circuit de 2016
Cartell del Campionat de Catalunya de Patinatge de Velocitat Reus 2017

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.