Notes de premsa

El Cap de la Guàrdia Urbana de Reus, condecorat amb la medalla de Bronze al Mèrit Policial

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 6/06/2011
medalla_bronze_cap_guardia_urbana_reus.jpg

L’inspector i cap de la Guàrdia Urbana de Reus Manel Rivera ha estat condecorat amb la medalla de Bronze al Mèrit Policial amb distintiu blau que atorga la Direcció General de Policia de la Generalitat de Catalunya. Manel Rivera va rebre la condecoració el passat divendres durant l’acte del Dia de les Esquadres.

Amb la medalla de Bronze al Mèrit Policial es distingeix al cap de la Guàrdia Urbana per haver situat l’ABP del Baix Camp com a referent de coordinació, col·laboració i cooperació policial al Camp de Tarragona gràcies a la lleialtat institucional, predisposició i suport mostrat com a cap de la Guàrdia Urbana de Reus.

Manel Rivera va ser nomenat cap de la Guàrdia Urbana de Reus l’any 2007, després que en fos subinspector. Durant aquests quatre anys, ha incrementat l’especialització dels agents i s’han creat més unitats específiques. A més, també s’ha introduït la Policia de Proximitat i la Unitat de Mediació, amb un nou impuls a l’Oficina d’Atenció a la Víctima.

medalla_bronze_cap_guardia_urbana_reus.jpg

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.