Notes de premsa

El concert de Santa Cecília amb 400 escolars de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 19/11/2003

Prop de 400 alumnes d'entre 12 i 16 anys d'11 centres d'ensenyament públics i concertats de Reus protagonitzaran el concert de Santa Cecília, que es farà al teatre Bartrina demà dijous, 20 de novembre, en el marc del programa Fem Música. Es tracta d'una activitat organitzada per l'Àrea d'Educació i Família de l'Ajuntament de Reus i els centres de secundària de la ciutat.

Fem Música és un programa per fomentar la música i el cant coral entre l'alumnat de secundària de la ciutat, de la mateixa manera que el programa Fem Coral que des de fa anys porta a terme l'Àrea d'Educació i Família als centres de primària de Reus i de la comarca.
La tinenta d'alcalde d'Educació i Família, Empar Pont, atendrà els mitjans de comunicació en començar l'acte, a les 10:30 h.

Reus, 19 de novembre de 2003

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.