Notes de premsa

El conveni entre la Regidoria de Relacions Cíviques i l’entitat H2O Col·lectiu gai-lesbià

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 4/06/2004

L’Ajuntament de Reus –a través de la Regidoria de Relacions Cíviques– ha signat un conveni de col·laboració amb l’entitat H2O Col·lectiu gai-lesbià amb l’objectiu de dur a terme activitats conjuntes i normalitzar el fet de l’homosexualitat a la societat reusenca.

La primera activitat fruit del conveni és l’organització d’un cicle de cinema de temàtica gai i lesbiana, obert a tota la ciutadania. El cicle tindrà lloc durant els mesos de juny i juliol a les instal·lacions del Centre Cívic del Carrilet.
Les projeccions, que comencen demà, es faran els divendres a les 19:30 h. El cartell és el següent:
4 de juny “A mi madre le gustan las mujeres”
18 de juny “Relax... it’s just sext”
2 de juliol “Frida”
16 de juliol “Las Horas”
30 de juliol “Priscilla, reina del desert”

Més informació a la web www.h2oweb.org.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.