Notes de premsa

El dia de Reus a Port Aventura

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 19/11/2003

El diumenge 30 de novembre tindrà lloc el ""Dia de Reus"" a Port Aventura. Aquest fet es tradueix en la presència del Patronat Municipal de Turisme i Comerç de Reus al parc temàtic amb un estand que informarà als visitants del principals recursos turístics de la ciutat i de les diferents campanyes de promoció, activitats culturals, campanyes comercials, activitats per Nadal, etc., que s'estan portant a terme a la ciutat.

D'altra banda, el Patronat Municipal de Turisme i Comerç de Reus convida als residents a Reus a passar aquest dia a Port Aventura amb un important descompte. Fruit d'un acord amb Universal Studios Port Aventura, el Patronat oferirà als ciutadans de Reus vals de descompte d'un 60 % per visitar el parc temàtic. A partir del dilluns dia 24 de novembre es podran recollir a l'Oficina de Turisme de Reus -carrer de Sant Joan, 34- els vals (un per persona), després de presentar el DNI o qualsevol altre document oficial que demostri que s'està residint a Reus.
Els vals s'hauran de presentar a les guixetes del parc, on es bescanviaran per una entrada a preu reduït. D'aquesta manera, i després d'aplicar el descompte del 60%, els reusencs pagaran 13 euros per l'entrada d'adult i 10'5 euros per l'entrada junior o senior. Aquesta promoció és vàlida exclusivament per als residents a Reus i només per al diumenge 30 de novembre de 2003 (en cap cas serà vàlida per altres dates). L'oferta de cupons és limitada.

Conveni de col·laboració
El Patronat Municipal de Turisme i Comerç de Reus va signar un acord de col·laboració amb Universal Studios Port Aventura l'any 2000. Des de llavors, s'han portat a terme diferents accions amb el parc temàtic, entre les quals cal destacar la gratuïtat de la visita a la ""Ruta del Modernisme de Reus"" per a tots els visitants del parc que presentin l'entrada o el passi de temporada a l'Oficina de Turisme. Aquesta promoció també és vàlida per als treballadors del parc.

Reus, 19 de novembre de 2003

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.