Notes de premsa

El quintet Agartha agafa el relleu del cicle Vermusic 2019

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 18/07/2019
Agartha

El Vermusic, la tercera edició del cicle de concerts en espais emblemàtics de Reus que impulsa Vermut Miró, amb la col·laboració de la regidoria de Cultura, torna aquest divendres 19 de juliol a les 21:00 h a l'Estació Enològica, en aquesta ocasió amb el quintet Agartha. Aquesta serà la segona vegada que la formació, que es pot emmarcar dins el flamenc mediterrani, actua al cicle reusenc, amb una bona acollida de públic. Les entrades anticipades per a aquesta actuació es poden adquirir a la web www.entradium.com al preu de 5 euros. L'aforament és limitat i la recaptació íntegra anirà a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre. 

La formació, integrada per Sara Sambola (veu), Aleix Bové (guitarra), Gerard Marsal (saxo i flauta), David Carnicer (baix), i Ali Daumon (percussió), és un grup establert a cavall de Reus i Barcelona que neix d'un somni i clareja en un mar, el Mediterrani, que ha banyat la cultura dels seus pobles, el pas dels segles, generació rere generació, fins als nostres dies. Un projecte que uneix el Nord i el Sud, Orient i Occident. Música del cor, música amb ànima, música fresca i madura que s'inspira en la cultura mediterrània. Aquests cinc músics es reuneixen per a crear un ambient únic, delicat i elegant, amb un repertori que combina temes propis i temes tradicionals. Agartha aconsegueix una sonoritat personal plena de màgia. Música fresca i madura, amb regust mediterrani, amb arrels flamenques, fetes des de i per al cor.

La resta de la programació
El concert d’Agharta posarà el punt i final a la primera part del Vermusic 2019, perquè a l’agost el festival fa una aturada. La programació continuarà al setembre amb els tres darrers concerts: Isabel Vinardell & Isabel Laudenbach (Institut Pere Mata, 27 de setembre) i la cantant de jazz Carola Ortiz Quartet (Cal Massó, 25 d’octubre).

Concert de cloenda al Fortuny
El concert de cloenda portarà al Vermusic de nou a l’escenari més emblemàtic de la capital del Baix Camp, al Teatre Fortuny, en un concert especial coorganitzat entre el mateix Vermusic, l’Ajuntament de Reus i el Festival Accents, que oferirà l’estrena a les  nostres comarques de l’espectacle La Tendresse, un projecte de la cantant Anna Roig amb una espectacular big band dirigida per Àlex Cassanyes, que ha adaptat gran clàssics de la cançó francesa de tots els temps i que s’ha presentat amb algunes ciutats (Vilafranca del Penedès o Vilanova), esgotant totes les localitats. Les entrades pel concert també solidari d’Anna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project es poden adquirir a www.teatrefortuny.cat al preu de 20 i 18 euros.

 

Agartha
Fitxers relacionats:
Tipus de fitxer Agartha 3052.5 KB

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.