Notes de premsa

El recorregut de l’Anada a l’antiga

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 8/07/2004

L’àrea de Via Pública informa del recorregut que faran els participants en la tradicional Anada a l’Antiga que se celebra diumenge, 11 de juliol.

A les 8:30 h, els participants es concentraran a la plaça del Mercadal. A les 9:00 h sortiran en direcció a Salou, passant pel c/Monterols, la plaça Prim, els ravals de Jesús i de Martí Folguera, el c/Misericòrdia, la plaça d’Hèrcules, el c/Jaume I i la carretera de Salou. A les 9:30 h, arribaran a Sant Bernat Calvó.
De tornada, arribaran a les 19:30 h a Sant Bernat Calvó, per l’autovia de Salou. Arriben a Reus a les 20:30 h, i passaran pel c/Jaume I, el c/Misericòrdia, els ravals Robuster, de Sant Pere, del Pallol i de Santa Anna i el c/Monterols fins a la plaça del Mercadal.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.