Notes de premsa

El «Vermut de Reus» viatja aquest cap de setmana a Madrid

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 17/04/2018
Foto Vermut de Reus

Aquest diumenge 22 d'abril al matí es farà una acció de promoció de la marca «Vermut de Reus» al Mercat de San Anton que organitza, per primera vegada, el que anomena «Domingos Frescos», un esdeveniment en el qual es podran degustar les diferents marques de vermut: Miró, Yzaguirre, Iris, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp. L'acció, en la qual es podran també degustar altres productes gastronòmics naturals de primera qualitat, es farà de les 10:00 h fins a les 15:00h.

El mateix diumenge, de 17:00 h a 19:00 h i, també l'endemà dilluns 23 d’abril, de 12:00 h a 14:00 h i de 17:00 h a 19:00 h, les diferents marques de «Vermut de Reus» seran presents al Centre Cultural Blanquerna, seu de la Generalitat a Madrid, en el marc dels actes que es programen amb motiu de la Setmana de la Cultura Catalana. Es tracta d'un acte obert al públic general, en el que els assistents podran conèixer i realitzar una degustació de vermut de Reus.

En aquestes dues promocions, els visitants també podran informar-se de les activitats que formen part de la «Ruta del Vermut de Reus» i la proposta turística «Visit Reus», dues propostes de promoció pensades per tal de posicionar la ciutat de Reus com a capital del vermut, consolidar la marca “Vermut de Reus” i donar a conèixer l’oferta de turisme cultural que ofereix la ciutat de Reus al llarg de tot l'any.

Foto Vermut de Reus
Fitxers relacionats:
Tipus de fitxer Vermut de Reus 2408.2 KB

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.