Notes de premsa

Els nous autobusos de Reus Transport comencen a circular a partir del 17 d’abril

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 15/04/2019
Foto de la gravació de la flashmob durant la festa de presentació dels nous busos
Foto de la gravació de la flashmob durant la festa de presentació dels nous busos

Reus Transport està equipant i adaptant a la tecnologia pròpia els nous vehicles de la flota amb la previsió que s’incorporin de manera progressiva al servei a partir d’aquest dimecres 17 d’abril. Els nous autobusos disposen de càmeres de seguretat interiors per una major seguretat dels viatgers alhora de pujar i baixar, la gravació continuada a l’interior del vehicles amb connexió des del Centre de Control Central de Reus Transport i les màquines validadores i expenedores de bitllets. Els 10 autobusos nous, més tres dels actuals, no tindran una línia concreta assignada, sinó que cobriran de manera aleatòria totes les línies actuals.

Una de les novetats més destacada és la millora de la informació, tant amb el rètols LED a color situats a l’exterior del vehicle com les quatre pantalles interiors amb informació a temps real de les parades. A més, aquestes pantalles també podran emetre informació d’interès.

De moment, quan comencin a circular els nous autobusos s’hi podrà veure la flashmob #REUSestrenaBUS, fruit de l’actuació de l’orquestra Camerata XXI - Ciutat de Reus i un grup de ballarines de l’Escola de Dansa del Centre de Lectura el dissabte 9 de març a la plaça de la Llibertat. Canal Reus es va encarregar de realitzar i enregistrar l’actuació de la “Marxa Turca” de Mozart i ara n’ha fet el vídeo que s’emetrà als nous busos i es difondrà a través de les xarxes socials.

L’orquestra Camerata XXI - Ciutat de Reus va actuar sota la direcció musical de F. Xavier Blanc amb una formació integrada per 20 músics de corda entre violins, violes, violoncels i contrabaixos. La peça també compta amb l’actuació de l’Escola de Dansa del Centre de Lectura, amb coreografia de Juny Cases i nou ballarines: Mariona Montserrat, Janet Girona, Brunilda Muñoz, Laura Peña, Jordina Sugrañes, Elvira Norte, Natàlia Pinyol, Anna Casas i Judit Altadill.

Foto de la gravació de la flashmob durant la festa de presentació dels nous busos
Foto de la gravació de la flashmob durant la festa de presentació dels nous busos
Videos Relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.