Notes de premsa

Exhaurides les invitacions per a l'acte de cloenda de la Capital de la Cultura Catalana d'aquest divendres al Teatre Fortuny

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 11/01/2018

Les entrades disponibles per a l'acte de cloenda de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 d'aquest divendres a les 21:00 h al Teatre Fortuny s'han exhaurit aquest dijous al matí. En pocs dies s'han reservat la totalitat de localitats del teatre i des de l'organització s'agraeix la resposta ciutadana per assistir a l'acte de comiat de la capitalitat cultural de Reus. 

La ciutat de Reus s'acomiada divendres i també dissabte d'una programació carregada d'activitats durant l'any de la Capital de la Cultura Catalana 2017. Els espectacles de cloenda se celebraran aquest divendres 12, al Teatre Fortuny (21:00 h) i el dissabte 13, a la plaça del Mercadal (19:00 h). Per posar punt final a totes les iniciatives exhibides en aquest any d'intensa activitat cultural, Reus clou la programació de la CCC 2017 on es va realitzar l'acte oficial d'obertura, el Teatre Fortuny.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.