Notes de premsa

Exposició dels projectes seleccionats en el concurs de la plaça del Canal

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 16/09/2004

Entre el 21 de setembre i el 9 d’octubre, els reusencs que ho desitgin podran visitar l’exposició amb els projectes seleccionats per al Premi Sunyer d’Intervenció en l’espai, per dissenyar la futura plaça del Canal (que es construirà en la confluència entre l’av. President Macià i la carretera de Salou), i participar en la votació per decidir el guanyador del concurs.

L’objectiu de la convocatòria és escollir les millors idees per a l’ordenació del nou espai públic, recordant un fet singular: l’inici de la construcció, ara fa 200 anys, d’un canal navegable entre Reus i el port de Salou. El premi està dotat amb 9.500 euros.
El jurat del Premi Pere Sunyer es va reunir ahir dimecres, 15 de setembre, per seleccionar les propostes que s’exposaran i seran sotmeses a votació popular. Dels 35 projectes que s’hi van presentar, i tal com establien les bases, el jurat n’ha hagut de seleccionar un màxim de vint.
Les obres es mostraran a l’edifici de la Capsa Gaudí, compartint aquest espai amb la Botiga de Festa Major, i l’exposició es podrà visitar de 18:00 h a 21:00 h. Els que s’hi apropin trobaran les butlletes per efectuar el vot, que hauran de dipositar en les urnes situades al mateix edifici.
La deliberació del jurat tindrà en compte en el veredicte els resultats de la votació popular. El jurat valorarà aspectes com la presentació i l’originalitat.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.