Notes de premsa

Inauguració de l'exposició de fotografies de Sebastiao Salgado

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 13/06/2018
Inauguració de l'exposició de Sebastiao Salgado

Aquest dimecres s'ha inaugurat a la plaça de l'Univers l'exposició «Sebastiao Salgado. Gènesi. Art al carrer», organitzada per l'Obra Social «La Caixa», amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus, i en el marc dels actes culturals dels Jocs del Mediterrani. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer; la regidora de Cultura i Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles; la directora d'Institucions de CaixaBank a Reus, Tatiana Caro, i el representant de l'obra de Salgado a Espanya, Miguel González.

Amb aquesta mostra l'Obra Social «la Caixa» vol convertir la ciutat de Reus en un museu a cel obert i apropar l'obra d'artistes de renom en el panorama internacional. L'exposició «Gènesi», mostra el treball excepcional del fotògraf brasiler Sebastiao Salgado. Es tracta del seu tercer projecte a llarg termini sobre temes globals i situa el focus en el món natural, alhora que convida al públic a interrogar-se sobre l'estil de vida humà actual i l'impacte que té en els recursos naturals del planeta.

L'exposició consta de 38 fotografies en blanc i negre i mostra paisatges, animals i persones que han pogut evitar la influència del món modern en regions polars, boscos i sabanes tropicals, deserts abrusadors, muntanyes dominades per glaceres i illes solitàries. Es podrà visitar gratuïtament fins al dia 21 de juliol.

Inauguració de l'exposició de Sebastiao Salgado
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.