Notes de premsa

Incidències de mobilitat amb motiu de la 9ª Cursa de Sant Silvestre de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 29/12/2017
Imatge de l'edició anterior de la Cursa de Sant Silvestre de Reus

Amb motiu de la 9ª edició de la Cursa de Sant Silvestre de Reus “La Nostra”, que es disputa aquest diumenge dia 31 a la tarda, es preveuen diferents incidències de mobilitat a tot el recorregut de la cursa i a les zones properes a aquest trajecte a partir de primera hora del matí i fins aproximadament les 19:00 h. En concret, es tallarà el trànsit de vehicles a l'itinerari que va des del punt de sortida i arribada (davant La Fira Centre Comercial) pel parc de Sant Jordi, carrer Gaudí, plaça de la Llibertat, avinguda Prat de la Riba, entorn del Mercat Central, carrer de Sant Joan i tot el tomb de ravals.

Recorregut
La descripció detallada del recorregut d'aquesta cursa que s'inicia a les 17:00 h i representa 5 quilòmetres de distància per l'interior de Reus és el següent:

  • Sortida de la cursa: Avinguda Sant Jordi - Centre comercial "La Fira"- Direcció Plaça Llibertat - Gir 180º - Avinguda Sant Jordi, direcció Plaça Pompeu Fabra - Carrer Gaudí - Carrer Gral. Moragues - Plaça Llibertat - Travessia Sant Pau - Carrer Sant Pau -Avgda. Prat de la Riba - Avinguda President Companys - Carrer Sant Joan - Plaça Prim - Raval de Jesús - Raval Martí Folguera - Raval de Robuster - Raval de Sant Pere - Raval del Pallol - Raval de Sant Anna - Carrer Llovera - Carrer Boule - Carrer dels Recs -Plaça LLibertat - Avinguda Sant Jordi - Arribada dins la coca central de la Plaça de l'Univers - Centre Comercial LA FIRA

Sansi Kids
La Cursa de Sant Silvestre tindrà una versió infantil distribuïda en tres categories a partir de les 16:00 h i amb sortida al mateix punt de l'avinguda de Sant Jordi. Aquesta prova pels més petits arriba enguany a la quarta edició.

Tota la informació sobre les curses de Sant Silvestre de Reus, sobre les inscripcions i detalls organitzatius es pot consultar al web de la cursa.

Imatge de l'edició anterior de la Cursa de Sant Silvestre de Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.